Klubbikonen tillbaka i Skellefteå: "Vill rusta för långt slutspel"

Publicerad: 2018-02-14 11:25

Till den här säsongen tog han farväl av Skellefteå - nu är backveteranen tillbaka. Inför slutspurten på säsongen har västerbottningarna gjort klart med 37-åringen.

Rutin på ingång - Fredrik Lindgren vänder hem till Skellefteå. Backen valde i måndags att tillsammans med Leksand bryta sitt avtal, något som öppnade upp för en återkomst till Västerbotten.

37-årige Lindgren lämnade Skellefteå så sent som i somras och har ett långt förflutet i klubben. Sammanlagt har det blivit 16 säsonger i svartgult, där den senaste sejouren varade över sju år och innehöll två SM-guld. Nu har klubbikonen Fredrik Lindgren chansen att jaga ytterligare mästerskapstecken med Skellefteå.

– Vi vill rusta för ett långt slutspel och med hans rutin och bakgrund känner vi det som en bra lösning. Vi vet vad han kan och vad vi kan förvänta oss, berättar Skellefteås klubbdirektör Per-Anders Israelsson för den egna hemsidan.

– Vi ville flytta hem och tog beslutet att göra det. Att få komma tillbaka känns ju som en jättebra lösning, fyller Fredrik Lindgren i.

 
Hannes Feldin
[email protected]
 

Copyright © 2011-2018 SHL AB

E-post: [email protected]

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB

Design/grafik: A45 Design AB